Malci poletarci (uzrast od 3 do 5 godina)

Crown
Malci poletarci (uzrast od 3 do 5 godina)

Ljubopitljivost dece, njihova potreba za kretanjem i istraživanjem, urođeni poriv da uče, rastu i razvijaju se predstavljaju sjajan potencijal koji usmeravamo kako bismo deci približili svet kroz prizmu engleskog jezika.

Učenje stranog jezika u ovom dobu je prirodan proces koji se ne razlikuje mnogo od učenja maternjeg jezika. Deca uče strani jezik radeći stvari koje vole, igrajući se u svom prirodnom okruženju. Proces kojim ih učimo jeziku kombinuje razvoj intelektualnih i socio-emocionalnih sposobnosti dece sa ciljanim metodološkim i jezičkim materijalima. Mi ih usmeravamo jezičkim obrascima koje mogu uspešno da koriste. Naš cilj je srećno dete koje ume da kaže kako se zove, šta voli i koju igračku želi za rođendan. Naravno, naučiće još mnogo drugih reči koje su deci bitne u ovom uzrastu, bez obzira na jezik koji će koristiti da kažu šta žele.

CROWN poletarci imaju časove u trajanju od 50 minuta, dva puta nedeljno, čime kombinujemo optimalne mogućnosti dece da koncentrisano rade sa odabranim materijalima i prilagođenom metodologijom. Cilj nam je postizanje najboljih mogućih rezultata uz smeh.

Naši “Malci poletarci” treba na čas da nose zepice, sveščice, olovke i bojice.

Course Features

  • Duration 65 časova, tokom dva semestra, u periodu od septembra do juna
  • Activities Dečiji kutak
  • Class Sizes 10
  • Years Old 3 - 5
  • Available Seats 10

Prijavi se!