Kursevi opšteg engleskog jezika za odrasle

Crown
Kursevi opšteg engleskog jezika za odrasle

CROWN tim smatra da nikada nije kasno da se počne sa učenjem stranog jezika. Bez obzira da li ste potpuni početnik, korisnik engleskog jezika koji razume dosta ali ne može da započne komunikaciju, ili ne ume da se sporazume usmeno, ili ste pak korisnik koji se dobro služi engleskim jezikom, ali smatrate da možete da budete precizniji, koncizniji i bolji – imamo kurseve za Vas.

Naš komunikacijski pristup učenju stranog jezika bazira se na najnovijim teorijskim i praktičnim pristupima učenju stranog jezika, ali i na dugogodišnjem iskustvu u radu sa mnogim pojedincima koji su imali specifične potrebe i osobene pristupe procesu učenja jezika.

Kako znamo da je ličnost predavača često presudna kod donošenja odluka o saradnji i značajan je faktor kontinuirane motivisanosti kandidata za dalje učenje, pozivamo vas da upoznate CROWN tim i da lično, kroz neobavezujuće konsultacije, dobijete sve vama bitne informacije. Verujemo da ćete tada biti u mogućnosti da opuštenije, sa punim pouzdanjem i kompletnim informacijama donesete odluku o tome ko će vam biti partner, mentor i vodič kroz proces učenja i usvajanja engleskog jezika.

Tokom konsultacija o Vašim ciljevima i našem načinu rada možete uraditi i besplatan dijagnostički test u prostorijama centra.

Grupe odraslih polaznika imaju časove dva puta nedeljno, u trajanju od 60 ili 75 minuta, u zavisnosti od nivoa.

Course Features

  • Duration 60 časova, tokom dva semestra, u periodu od septembra do juna
  • Activities Odrasli polaznici
  • Class Sizes 10
  • Years Old ~17+
  • Available Seats 10

Prijavi se!