Omladinci (đaci od 5. do 8. razreda osnovne škole)

Crown
Omladinci (đaci od 5. do 8. razreda osnovne škole)

Gramatika, gramatika, gramatika + testovi, testovi, testovi. Ovako se često sagledava ovaj period učenja engleskog jezika kroz prizmu formalnog obrazovanja u državnim školama. Ovo razumemo, ali kao privatna obrazovna institucija imamo mogućnosti da ovaj veoma zahtevan program državne škole raspakujemo, presložimo, olakšamo i učinimo interesantnim, što je i naš posao, i profesionalni izazov i uživanje.

Smatramo da je kruna svakog učenja neke nove veštine upravo njena upotrebna vrednost u stvarnom svetu, a za jezik to može biti samo komunikacija (pismena i usmena korespodencija). Gramatika, vokabular i ostali gradivni elementi nam trebaju kako bi komunikacija mogla da se razvija i neguje, ali je ovaj proces daleko interesantniji ukoliko polaznici čitaju, gledaju video tutorijale i klipove o njima interesantnim stvarima.  Razumevanje, a potom i usvajanje gramatike i vokabulara je lakše i svrsishodnije ukoliko služi kako bi kandidati komunicirali o stvarima koje njih interesuju. Upravo zbog ovoga CROWN tim pažljivo bira udžbenike koji će svojim sadržajem doprineti ovom procesu i našem zajedničkom cilju, te se oslanjamo na najnovija i osavremenjena izdanja Oxford University Press-a, Cambridge-a, Longman-a, Oxford-a i Macmillan-a.

Naš cilj u radu sa polaznicima ovog osetljivog razvojnog uzrasta jeste prisustvo u procesu usvajanja engleskog jezika, uz značajan rad na izgradnji, a neretko i vraćanju samopouzdanja i volje da se ovaj kompleksan proces savlada i usavrši, te eventualno i kruniše nekim od međunarodnih sertifikata.

Omladinci imaju časove dva puta nedeljno u trajanju od 50 minuta.

Course Features

  • Duration 65 časova, tokom dva semestra, u periodu od septembra do juna
  • Activities Programi za osnovce
  • Class Sizes 10
  • Years Old 12 - 15
  • Available Seats 10

Prijavi se!