The Crown Story

Naša priča se zavrtela oko onoga što nam je važno u životu, oko prijateljstva, kontinuiranog učenja, profesionalnog pristupa poslovnim aktivnostima i insistiranja na vrhunskom kvalitetu u svemu čime se bavimo.

Kao multidisciplinarni tim stručnjaka sa preko 17 godina radnog iskustva okupili smo se oko ideje da su kontinuirano učenje i razvoj ljubavi prema učenju jedne od najvažnijih stavki u životu. Verujemo da učenje nikada ne prestaje i da bi svako trebalo da se oseća dobro dok usvaja nova znanja. Iskustvo je dokazalo da ljubav prema učenju mora da se razvija u najranijem dobu. Savremeni svet diktira neprekidno usavršavanje, usvajanje novih znanja, fleksibilnost kao i stalno generisanje novih ideja.

Dobro poznavanje stranih jezika, a posebno engleskog, postalo je neizostavni element kvalitetnog obrazovanja svake nove generacije.

Centar za edukaciju i školu engleskog jezika CROWN EDUCATION smo osnovali sa ciljem da vam ponudimo novi pristup učenju jezika, razvoju novih veština, da se u njemu svi mi osećamo dobro i da kroz naša vrata klijenti uvek izađu zadovoljni. Posedujemo bogato iskustvo u radu sa polaznicima svih uzrasta, od najmlađih, koji tek kreću u svet učenja, do odraslih, koji žele da obogate svoja znanja.

Vrednosti koje negujemo

Važno nam je da se naši polaznici osećaju dobro, da imaju dobar pregled onoga što su postigli, da su ponosni na sebe, i na vreme i energiju koju su uložili u sticanje znanja.

Važno nam je da su naši mlađi kandidati nasmejani, da nam sa radošću dolaze i da sa uživanjem, zadovoljstvom i ponosom koriste ono sto su naučili.

Važno nam je da roditelji naših mališana u svakom trenutku imaju uvid u napredak i ostvareni potencijal svoje dece. Poštujući roditelje koji imaju svest o značaju stranog jezika u obrazovanju svoje dece i njihovu posvećenost dečjem razvoju, bitno nam je da im časovi kod nas ne predstavljaju velik finansijski teret.

Važno nam je da sa našim odraslim polaznicima ostvarimo najbolju moguću saradnju i da im pružimo podršku da svoje ciljeve što brže dostignu. Napredak mora da bude jasan, opipljiv, definisan, usmeren i merljiv.

Naposletku, važno nam je da su naši zaposleni zadovoljni i nasmejani. Prenositi znanje nije samo posao, to je poziv, to je životno opredeljenje. Posvećeni smo svojim pažljivo odabranim vrhunskim predavačima i saradnicima i obezbeđujemo im najbolje moguće uslove.

The Crown Principle

Naša težnja da pružimo najviši nivo usluge je ono što nas izdvaja na tržištu. Posvećeni smo svakom pojedinačnom kandidatu i radujemo se zajedničkom radu.

Naš logo je KRUNA, koja za nas predstavlja uspeh zajedničkog poduhvata, zajedničkog učenja, zajedničkog napora u težnji za sticanjem novih iskustava. Za nas, kruna je simbol profesionalnosti, naše posvećenosti uspehu kandidata koji su nam ukazali poverenje, i daje pečat beskompromisnom kvalitetu nastave na kome insistiramo.Naš tim

CE_JM_Team

Jovana Mihajlović

predavač

Da bi profesor preneo znanje nije dovoljno da samo zna jezik- on mora i...

CE_TJ4_profil

Tatjana Jurišić

predavač


Čitanje, pisanje i bavljenje muzikom neizostavan su deo mog života iz kog konstatno...

CE_JUB_profil

Jelena Umićević-Bogunović

predavač


Rečima moje dece: “Moj posao je super, imam mnogo dece i drugara i...

CE_MJ_3

Momčilo Jovanov

saradnik


Osim engleskog – „svog maternjeg a stranog“ jezika, služim se još i nemačkim,...

CE_JC_profil

Jelena Čorak

saradnik

Iako sam po profesiji master astrofizike, jezici predstavljaju moju veliku strast i poslovno opredeljenje.

CE_JK_profil

Jovana Kitanovski

koordinator poslovnih aktivnosti

Kao majka dva školarca, potpuno sam svesna izazova sa kojima se susreću u sistemu...

ce_vp4

Vladimir Putnik

osnivač

Odlično poznavanje engleskog jezika i komunikacijskih veština su mi otvorili mnoga vrata tokom dosadašnje...