CE_JUB_profil

Jelena Umićević-Bogunović

predavač saradnik

Rečima moje dece: “Moj posao je super, imam mnogo dece i drugara i prijatelja, puno se družim i pričam, pijem kafu i čitam, a ja to jako volim”.

Posao predavača, pored toga što je super, izuzetno je odgovoran jer podrazumeva da umemo svakom da pomognemo da savlada određenu veštinu, a upravo taj zahtev nas inspiriše i motiviše da uložimo dosta vremena, rada, istraživanja, rada na sebi i svojim veštinama. Cilj nam je da kreiramo taj divan proces saradnje u učionici, proces u kom uživaju i predavač i kandidat, jer su svi zahtevi kandidata ispunjeni, rad i napredak su optimizovani a cilj je postignut.

Mojih preko 20 godina iskustva u predavanju engleskog jezika, i praktično dvostruko toliko vremena provedenog u ličnom usavršavanju jezičkih veština, samo potvrđuju činjenicu da je učenje jezika celoživotni proces koji se, kao i sve u životu, odvija sa lakoćom ukoliko postoji razumevanje za prirodu procesa učenja, ako ne i ljubav prema jeziku. Smatram da svako može da nauči engleski jezik ukoliko sam jezik predstavlja sredstvo kojim će kandidat postići neki bitan lični cilj i, naravno, ukoliko je spreman da se posveti dostizanju svojih ciljeva i uloži vreme i rad.

CROWN centar okuplja ljude koji dele istu ljubav prema poslu i ljudima, te je potpuno prirodno što sam postala deo tima. Ovde vas inspirišemo i ohrabrujemo da definišete vaše jezičke i životne ciljeve, i asistiramo vam da ih postignete. Ovde vam omogućavamo da steknete nova prijateljstva i negujete stara, da stvorite nove prilike i iskoristite ih uz odlično poznavanje engleskog jezika.

Other Members