CE_JM_Team

Jovana Mihajlović

saradnik - predavač engleskog jezika

Da bi profesor preneo znanje nije dovoljno da samo zna jezik- on mora i da voli ono što radi. Zato kod mene imate priliku da u opuštenoj atmosferi naučite ono što vama treba od profesora koji voli i engleski i da prenosi znanje na način koji vama odgovara.

Engleski učim od svoje četvrte godine, a nikad mi nije dosadan. Kao dete uvek sam išla na različite kurseve engleskog jezika, položila međunaodno priznate ispite, diplomirala sam i masterirala Engleski jezik i književost na Filozofskom faultetu u Novom Sadu. Nakon studija počela sam da stičem radno iskustvo kao predavač što se pokazalo podjednako uzbudljivim. U proteklih 6 godina radila sam i sa odraslima i sa decom u učionici i online. Iskustvo u različitim oblastima je ono što me čini dobrom u svom poslu, naučila sam kako da se prilagodim različitim potrebama i kako da pronađem najbolji pristup za svakog svog učenika, što je najbitnji deo mog posla, jer samo sa pravim pristupom učenici stiču neophodno znanje.

U drugarskoj atmosferi i efektnom sistemu naučićete ne samo da se sporazumevate uz pomoć engleskog, već i da ga uspešno ubacite u svaki segment svog života kada za to dođe čas. Jer učenje putem druženja i obrađivanja aktuelnih tema dovodi do podsvesnog usvajanja jezika. Kroz opuštenu i prijateljsku konerzaciju na engleskom jeziku dolazi do oslobađanja od straha od komunikacije i učenja jezika. Ono što sledi je sigurno primenjivanje stečenog znanja.

Biti predavač je jedna od najuzbudljivijih profesija, jer je to posao koji ne može da se radi rutinski, stoga ne može da dosadi. Postoje dva faktora zbog kojih ja volim svoj posao, a to su jezik i ljudi. Jezik je materija koja se stalno menja, nešto sa čim uvek moram da idem u korak. Dok su ljudi koji se stalno smenjuju na časovima oni koji održavaju taj posao uvek novim.

 

Other Members