Sandra_Zivanov

Sandra Živanov

stručni saradnik - psiholog

Zahvaljujući poslovnim obavezama iz oblasti industrijske psihologije koji su me vodili daleko u zemlje istočne Evrope i srednje Azije, stekla sam bolji uvid u izazove koje donose razlike u kulturama, kao i koliki je značaj i uticaj poštovanja prava radnika. Ovo iskustvo me je podstaklo da se više zalažem u promovisanju jednakosti i posvetim prevenciji diskriminacije na poslu.

Sa druge strane, rad u savetovalištu mi je skrenuo pažnju na drugu vrstu problema, kao što su – suočavanje sa odlaskom jednog od roditelja, manjak samopouzdanja i osećanja krivice, anksioznost i tugovanje, prihvatanje novog mesta stanovanja, kao i nove emotivne veze roditelja… Razvod je definitivno tema o kojoj treba više da se govori i piše u medijima.

Po profesiji sam diplomirani psiholog – master, uže naučne oblasti mog interesovanja su pedagoška i poslovna psihologija. Posedujem višegodišnje iskustvo u oblasti ljudskih resursa, dok sam se kroz saradnju sa Dečijim Kulturnim Centrom iz Novog Sada posvetila psihološko-obrazovnom radu. Kako je posvećenost mentalnom zdravlju i pomoći deci jedna od najvažnijih pokretačkih snaga, jedan sam od osnivača i voditelja psihološkog savetovališta za decu razvedenih roditelja ‘’A gde sam tu ja’’.

Kroz ceo moj privatni i poslovni život se provlači neprekidna potreba za učenjem, profesionalnim i ličnim razvojem, za nesebičnim deljenjem i primanjem informacija, Ovo su ujedno i bile vrednosti koje su me povezale sa Crown-om. Smatram da je ZNANJE jedino oružje koje nam je svima dostupno u vremenu globalne manipulacije svesti. S toga, čitajte, učite, istražujte, pitajte, razvijajte se…a ja se nadam da ću vam na tom putu bar malo pomoći.

Other Members