CE_TJ4_profil

Tatjana Jurišić

koordinator nastave i profesor engleskog jezika

Čitanje, pisanje i bavljenje muzikom neizostavan su deo mog života iz kog konstatno crpim ideje i motivaciju. Velika je stvar imati neku strast u životu, a učenje i podučavanje jezika prosto se spontano i prirodno dovodi u vezu sa bilo kojom aktivnošću koju volite.

Slažem se u potpunosti sa ser Kenom Robinsonom da je kreativnost važna isto koliko i pismenost u bilo kom aspektu života, a nedostatak iste predstavlja veliku boljku našeg obrazovnog sistema. Zato se svakodnevno trudim da svoje časove organizujem tako da budu pre svega zanimljivi, izazovni i zabavni kako kandidatima tako i meni. Posao predavača je da stvori optimalne uslove za učenje u kojima se kandidati osećaju slobodnim da učestvuju u aktivnostima, razmenjuju ideje i budu pre svega prirodni. Kvalitetna komunikacija, upoznavanje sa ljudima i lični napredak ostvaruju se kada smo spremni da prihvatimo međusobne razlike i izađemo iz zone komfora, a to je ono što vam učenje engleskog jezika u atmosferi kakvu pruža Crown zaista i omogućava.

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih sam odabrala da budem deo CROWN tima. A ako ste zaintrigirani da saznate još nešto o nama i našem načinu rada, svratite da vidite kako izgleda biti teacher u super opuštenoj i zabavnoj atmosferi.

Other Members