Valentina_Mladenovic

Valentina Mladenović

Stručni saradnik u pripremi za GMAT ispit

“Obrazovanje je pasoš za budućnost, a sutrašnjica pripada onima koji se za nju pripremaju danas”, mudra misao Malcolma X,  je moja ideja vodilja.

Duboko verujem da je izuzetna privilegija, ali i odgovornost, imati priliku da svoje znanje preneseš drugima i tako im pomogneš u ličnom i profesionalnom rastu. Samim tim i u ostvarenju velikih snova. Više od dve decenije delim radost sa onima u čija je postignuća ugrađen i naš zajednički rad. Snovi o studiranju na stranim fakultetima koji imaju prestiž u MBA (Master of Business Administration) oblasti mogu lako ostati samo snovi ukoliko jedna mlada osoba ne poseduje dovoljno znanja iz oblasti koje bismo imenovali opštim pojmom matematika a koji se, u tom složenom izazovu, pod nazivom GMAT ispit, zovu Problem solving i Data sufficiency. Mnogi su odustali od svojih snova pred ovim izazovom kome nisu znali kako da priđu i kako da se sa njim izbore.

Moj edukatorski princip jeste prilagođavanje načina rada specifičnostima svakog studenta, koga prvo upoznajem kao ličnost a onda i kroz njegova predznanja, neznanja i mogućnosti. Potom osmišljavam efikasan i efektivan put kojim zajedno treba da prođemo da bi se ostvario željeni cilj, a zadatak studenta jeste da revnosno i kontinuirano radi po modelu koji sam za njega razvila.

Međutim, da MBA san postane dostižan potrebno je, ali ne i dovoljno, dobro poznavanje odgovarajućih područja matematike. Neophodna je istovremena sinergija znanja i veština iz više oblasti engleskog jezika i matematike. Sa sjajnim Crown timom delim profesionalne i lične stavove kada je u pitanju edukativni rad i odgovornost u radu sa klijentima zbog čega sam radosna što sam njihov saradnik. Zbog te naše lične sinergije mi imamo kapacitete, jedinstvene na ovim prostorima, da za svakog pojedinačnog klijenta kreiramo personalizovani edukativni proces kroz koji će ostvariti sopstvenu sinergiju znanja i veština neohodnih za uspešno polaganje GMAT ispita.

dr Valentina Mladenović, dipl. maš. ing.

Other Members